HTML

Raklap bútor ötletek Neked!

Stílusos és modern raklap bútor ötletek blogja.

Friss írásaim

Állandó oldalak

Raklap típusok, méretek a teljesség igényével!-EUR vs. Egyutas raklapok

2014.01.29. 07:45 K.Johnny

Sziasztok!

Remélem tetszett a tegnapi videó! Azért ha elolvad a hó és végre beköszönt  majd  a tavasz, remélem, hogy a blogom segítségével Ti sokkal szebb raklap bútorokat készítetek majd magatoknak!  Ezért térjünk is vissza a raklapokhoz.Mai bejegyzésemben az egyutas raklapokat hasonlítom össze az EUR raklapokkal.

raklap_dscf4776_t.jpgforrás

Természetesen ezekből a raklapokból is több féle méret van kereskedelmi forgalomban. Az EUR raklapoknál ugye azt beszéltük, hogy szigorú szabvány szerint történik a gyártás a rakodó lapok többszöri felhasználása miatt. Ezért a gyártásnál fő követelmény strapabírás.  A szállítmányozásban az EUR raklapoknak úgymond betétdíja van, ami azt jelenti, hogyha valaki valamilyen árut leszállít valahova „x” mennyiségű raklapon, és nem pakolják le az árut róla, akkor a lerakóhelynek ugyanannyi raklapot kell adnia a fuvarozónak amennyin az áruját megkapta. Ha nincs annyi raklapja, akkor bizonyos esetekben meg kell térítenie az EUR raklapok árát. Így az EUR raklapoknak kvázi komoly értéke van.

Ha tetszett a bejegyzésem a folytatást elolvashatjátok saját weboldalamon.

 

Szólj hozzá!

Címkék: EUR raklap egyutas raklap

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr995787448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása